maanantai 1. helmikuuta 2021

Puutarha BuJo

Täytyy myöntää että olen ihan hurahtanut bujoiluun. 🙈
Olen täksi vuodeksi tehnyt tämän puutarha bujon, leffa ja sarja bujon, lukemista seuraavan bujon ja vielä päiväkirja tyylisen bujon. 
Näitä on niin mukava tuunailla ja samalla pystyy pitämään vähän kirjaa eri asioista.

Ajattelin nyt esitellä minun puutarha bujon sisällön. Tämä bujo on ostettu tokmannilta muistaakseni 3€?



Ensimmäisenä minulta löytyy puutarhan pohjapiirros mihin kirjoitan sitten eri viljeltävien vihannesten, yrttien ja kukkien sijainnit. Piirros on vielä vähän kesken koska syksyllä vasta muutin tänne miehen luokse, enkä muista kunnolla missä oli mitäkin penkkiä yms. Pitää siis oottaa että lumet sulaa. 




Sitten minulta löytyy tämän vuoden kylvettävät ja kimalaisia houkuttelevien kasvien lista. Näköjään tuosta puuttuu rucola ja muut salaatit kokonaan, hups. Täytyykin lisäillä ne tänään. Jaaa näköjään sipulikin puuttuu. 😂 Mitähän vielä..




Puutarhan vuosi löytyy myös. Keräsin netistä eri sivustoilta joka kuulle tehtäviä asioita. 




Viimeisenä on träkkeri mistä ilmenee asioita joista haluan pitää kirjaa. Tuohon olisi vielä voinut laittaa että paljonko saa satoa kustakin kasvista, mutta jospa lisäisin sen sitten ensi vuonna. 




Vielä haluaisin ainakin tehdä tähän suunnitelmat meidän auringonkukille. Rakastan niitä ja tänä vuonna haluan, että meidän piha oikein pursuaa kaikkia eri lajikkeita. 🌻🌻🌻


-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulevan kasvukauden projekteja puutarhassa..

.. jotka ehkä valmistuvat tänä vuonna. En jaksa ottaa liiallista stressiä. 😀  1. Kanukkamaja Viime vuoden keväällä aloitettu projekti. Saat...