torstai 4. helmikuuta 2021

Luku BuJo

Olen pari vuotta hamstrannut kirjahyllyyn kauheasti kirjoja muka siinä mielessä että olisin sitten lukenutkin ne. Ja höpöhöpö, siellä ne on lojunu vaan pölyttymässä. 🙈


Tähänkin "ongelmaan" keksin tehdä kokonaisen bujon pelkästään lukemiselle jonka esittelen nyt.





Ensimmäisenä on luettujen kirjojen hyllykkö. Merkkaan tähän luetut kirjat ja väritän sen mukaan minkä arvosanan olen antanut. Kirjasin tähän sivulle myös tämän vuoden tavoitteen.





Toisena on tällainen aukeama mihin kerään lukemiseen liittyviä aforismeja, tarroja yms. Eipä tällä sen kummosempaa tarkoitusta ole.





Sitten minun lempi aukeamaan! Tulostan aina jokaisen kirjan kannen jonka alle laitan arvostelun, kirjoittajan ja kirjan nimen, sekä montako sivua kirjassa oli. Tulostelin jo etukäteen kirjat mitkä haluan lukea omasta hyllystä tänä vuonna.






Viimeisenä onkin sitten vuosikatsaus mihin listaan lempparin ja inhokin sekä luetut sivut. Näkee monta sivua on tullut oikein luettua sitten. Vielähän tähän jotain mahtuisi lisäksi, mutta en ole vielä keksinyt että mitä. 



Onko teillä joitain bujoja käytössä? 


-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulevan kasvukauden projekteja puutarhassa..

.. jotka ehkä valmistuvat tänä vuonna. En jaksa ottaa liiallista stressiä. 😀  1. Kanukkamaja Viime vuoden keväällä aloitettu projekti. Saat...