tiistai 2. maaliskuuta 2021

Pienellä budjetilla: Kuraeteisen/kodinhoitohuoneen remontti

Me rempattiin viime viikonloppuna extemporee meidän kuraeteinen/kodinhoitohuone. 😄
Se olikin mielestäni joistain kohdin epäkäytännöllinen ja ahdas. Myös tavaraa tursusi joka tasolla ja kaapeissa. Pääsi nekin samalla sitten järjestelemään kunnolla ja järkevästi. 

Ennen                                                                          Jälkeen
     


Tosiaan perjantaina iski into maalata jotain, joten aloin miehen ollessa töissä maalailemaan seiniä. Olimme jo puhuneet että nämäkin seinät voisi maalata vihreiksi ja koska wc:n maalaamisesta jäi Rustan maalia sävyssä dark forest yli, niin miksei länttäisi sitä tuohon seinään sitten.
On muuten todella riittoisaa maalia sillä sitä jäi vieläkin jäljelle! Suosittelen! 

Ennen                                                                          Jälkeen
         



Mies pelasti töistään roskiin menossa olevan arkistokaapin, joka  sopi just eikä melkein tuohon. Edellisestä valkoisesta lootasta oli ärsyttävä kaivaa tavaroita esiin koska se aukesi ylöspäin.. Ja kuten näkyy niin siihen kerääntyi aina kauhea kasa tavaraa jotka piti sitten aina ensin siirtää pois. 😅




Meillä oli naulakkona ennen tuollainen valkoinen muovihärpäke, enkä todellakaan halunnut sitä enään tuohon tilalle. Halusin että tässä huoneessa näkyy jollain tavalla, että pidämme molemmat luonnosta. Siispä kävin hakemassa omasta jemmasta vanhan männyn karahkan josta sitten tuli meille uusi naulakko.

Ennen                                                                         Jälkeen
                                                



Tästä tuli kyllä paljon tilavamman ja siistimmän näköinen. Aika paljon saa muutettua näköä ihan pelkällä seinien maalauksella ja huonekalujen muuttamisella joka meille maksoi tällä kertaa tasan nolla euroa.


 Vielä pitää hankkia joitakin sisustuselementtejä tänne. Haluaisin ainakin pesumerkki julisteen seinälle ja jonkun keväisen verhon ikkunaan.



Loppuun vielä kuva Harmista, jonka pitää olla aina mukana kun jotain tapahtuu. 



-Hanna-

2 kommenttia:

Tulevan kasvukauden projekteja puutarhassa..

.. jotka ehkä valmistuvat tänä vuonna. En jaksa ottaa liiallista stressiä. 😀  1. Kanukkamaja Viime vuoden keväällä aloitettu projekti. Saat...