maanantai 10. toukokuuta 2021

Lavakaulusten tekoa ja öljymaalausta

HUH, kevät se on aina kiireistä aikaa näin puutarha ihmisenä. 🌷 Ei ole paljoa jäänyt aikaa tehdä postauksia, mutta nyt sadepäivänä on hyvä painaa perse penkkiin ja keskittyä pelkästään tähän.

Ollaan nyt tehty puutarhamajaa korallikannukan sisään (siitä tulee myöhemmin oma postaus), nikkaroitu lavakauluksia, istuteltu kaiken maailman pensaita, hyötykasveja yms, sekä pilkottu ja pinottu puita.



Ensimmäinen lavakaulus neljästä on jo valmis. Mies tekee kaksi korkeampaa lavakaulusta ja kaksi matalampaa. Tämä nyt valmistunut on 120 x 80 x 40.  Levitin pohjalle ensiksi  pahveja ja niiden päälle sanomalehtiä jotta rikkaruohoja ei pääsisi läpi.

Pari 40L säkkiä on jo lavakaulukseen heitetty multaa. Turvetta täytyy kanssa käydä ostamassa jotta sitä pääsee sekoittamaan mullan sekaan. Näin kasvualustasta tulee kuohkeampi. 





Innostuin pitkästä aikaa myös maalailemaan öljyväreillä. Sain inspiraation käyttää maalaamiseen vain luonnonmateriaaleja ja omia sormia. Taulun maalaamisessa meni varmaan n. 15-20min. Kuvasta poiketen käytin tähän vain vuorenkilven lehteä ja kuusen käpyä. 





Tässä sitten maalaus valmiina. Tykkään tosi paljon tämän värimaailmasta ja tekstuurista.
Täytyykin etsiä tälle kotoa joku sopiva paikka seinältä. 

En malta odottaa että kesä tuosta menee pidemmälle niin saa enemmän materiaalia maalaamiseen. 😀

-Hanna-






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulevan kasvukauden projekteja puutarhassa..

.. jotka ehkä valmistuvat tänä vuonna. En jaksa ottaa liiallista stressiä. 😀  1. Kanukkamaja Viime vuoden keväällä aloitettu projekti. Saat...