tiistai 17. elokuuta 2021

Kuusamon suurpetokeskus

Pitihän sitä täälläkin nyt käydä kun kerta näillä suunnilla olimme. Parkkipaikka oli tupaten täynnä ja asuntoautoja oli tien varsi melkein täyteen pysäköity. Lippuja joutui hetken jonottamaan ja meidän kierrokselle osallistui varmaan n. 40 henkilöä. Tästä johtuen emme paljoa itse nähnyt mitään eläimistä kuin vasta seuraavaan kohteeseen siirryttäessä, mutta sentään kuulimme opastuksen.
Eniten kävi sääliksi lapsia jotka eivät päässeet eturiviin, kun aikuiset änkesivät sinne kuvaamaan. Moni lapsi surkutteli asiaa meidänkin vieressä. Kierros kesti meillä päälle tunnin. 





Kettuja ja ilveksiä emme nähneet kierroksella ollenkaan. 



Koirasudet oli mun ehdoton lemppari. Ehkä siksi koska ne oli kaikista sosiaalisempia ja niitä näki kunnolla. Vaalea turkkinen Omega, joka on lauman heikoin oli lemppari!

Jos tänne vielä joskus tulemme niin sitten ehdottomasti joko päivän ensimmäiselle tai viimeiselle kierrokselle. Eikä välttämättä näin sesonki aikana kannata tulla jos haluaa jotain nähdäkin. Tai sitten kierrosten ihmismäärää pitäisi rajoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulevan kasvukauden projekteja puutarhassa..

.. jotka ehkä valmistuvat tänä vuonna. En jaksa ottaa liiallista stressiä. 😀  1. Kanukkamaja Viime vuoden keväällä aloitettu projekti. Saat...