keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Taimien istutusta ja kasvihuoneen tekoa

Viime sunnuntaina meillä oli talkoot isommalla porukalla. 

Me naiset istuteltiin perennat, osa kesäkukista ja pensaat sekä pestiin ikkunoita, miehet taas laittoi perunat maahan ja rakensivat minulle kasvihuonetta.


Angervo pääsi aika keskeiselle paikalle meidän pihaa, koska tästä ei kasva kovin isoa pensasta.



Pikkujasmike istutettiin lähelle tietä, jotta se joskus kasvaessaan vähän antaisi näkösuojaa meidän pihaan. Olen lukenut facebookin ryhmistä kuinka kirvat on piinannu nyt jasmikkeita ja lumipalloheisejä.. Toivottavasti eivät meille rantaudu sillä meiltä löytyy tuo heisikin jo ennestään. 😬 Täytyy tästä varmaan lähteä tutkimaan asiaa jahka tämän olen kirjoitellut loppuun.



Osa orvokeista pääsi matalien auringonkukkien kanssa parvekelaatikoihin. Nämä kun laitan meidän valkoiselle tiiliseinälle, niin ai että kun kukat pääsee loistamaan sitä vasten!



Tähän pataan ajattelin laittaa orvokkien seuraksi kanssa auringonkukkia. Niiden taimiahan riittää. Tuli vähän esikasvateltua. 😄 Vielä pitäisi monelle taimelle keksiä paikka.. Saattaapi olla että täydennän perennapenkkejä niillä sitten. 

Vielä ei puutarha näytä kovin kummoiselta kukkaloiston puolesta koska kaikki kukat, pensaat ja perennat ovat niin pieniä. Täytyy tässä kärsivällisenä odotella kesän etenemistä... 



Ja tässä sitten kasvihuonetta 😍 
Oon niin rakastunut tähän vaikka se ei ole vielä valmis! Tää muoto ja kaikki! En malta oottaa että pääsen istuttamaan taimet tuonne ja saadaan tehtyä mun istutuspöytäkin valmiiksi! Varmaan muutan tuonne, haha.
Eilen vielä tähä tuli katto, ovi ja tuuletusikkuna, sekä ikkunat pestiin, mutta niistä mulla nyt ei ollu kuvia tähän hätään. 

Oli kyllä todella tuottoisa 10 tuntinen päivä. Ihanaa kun sai kesän työlistalta useammankin kohdan yliviivattua. Onni on ihanat sukulaiset jotka auttavat 💓


-Hanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulevan kasvukauden projekteja puutarhassa..

.. jotka ehkä valmistuvat tänä vuonna. En jaksa ottaa liiallista stressiä. 😀  1. Kanukkamaja Viime vuoden keväällä aloitettu projekti. Saat...